מצרכים:

400 גרם דלעת

1 בצל בינוני

1 כף שמן ( עד לריכוך הירקות)

4-5 כוסות מים

150 גרם טופו

1 כף שמיר קצוץ

1 כפית כמון

מלח, פלפל לבן

הוראות הכנה:

1. לאדות בכף שמן- הדלעת, הבצל, הגזר – גזרים פרוסים כ- 5 דקות , ולהוסיף התבלינים

2. להוסיף המים, לבשל כ- 15 דקות

3. למעוך- ידנית או בבלנדר את כל החגיגה ,לתקן התיבול עפ"י הצורך

4. בבלנדר: הטופו ו- ½ כוס מים- עד למירקם

 5. להוסיף למרק את קרם הטופו – בבחישה

לפזר שמיר קצוץ – ולהתענג…..

*הטופו – מקרר…. ול"קרים" שבחבורה  יש נטייה ליצור לחות…..

יש לתגבר את התבלינים המחממים – כדי לסתור הקור